Sloopmanagement

Staat u voor de opgave een gebouw te slopen? RPS heeft alle disciplines in huis om u te ondersteunen bij het voorbereiden, aanbesteden en ondersteunen van sloop- en asbestsaneringsprojecten. Van strategisch advies en specialistisch onderzoek tot de dagelijkse aansturing van betrokken partijen. Zo houdt u grip op het proces en komt u niet voor verrassingen te staan.

Inzicht

De complexiteit bij het slopen van gebouwen is fors toegenomen. Uitloop in de planning of meerwerk vormt een reëel risico. Daarnaast mogen belendende percelen, omwonenden en milieu geen gevaar lopen. Om verantwoorde keuzes te maken, bieden wij u inzicht in de risico’s en kansen van uw project.

Onafhankelijke partner

Met een gedegen voorbereiding helpen we u als een onafhankelijke partner aan een goed bestek en/of plan van aanpak. Daarmee besteedt u het werk efficiënt aan. RPS is gecertificeerd voor het uitvoeren van vrijwel alle benodigde onderzoeken, zoals bodem, asbest, kabels- en leidingen. Ook zijn we thuis in het aanvragen van de benodigde vergunningen en meldingen voor een project.

Duurzaam

RPS begeleidt circulaire sloopprojecten vanuit de duurzame gedachte. Om tot verantwoord opdrachtgever en opdrachtnemerschap te komen onderschrijft RPS de sloopcode. Zo weet u zeker dat het slopen of renoveren van uw gebouw volgens de wettelijk gestelde regels en randvoorwaarden gebeurt.

Persoonlijk aanspreekpunt

U krijgt bij ons één vast aanspreekpunt voor het gehele traject. Een persoonlijke adviseur die vanuit de praktijk precies weet hoe de sloopmarkt opereert. Hij houdt samen met u focus op de financiële risicobeheersing en grip op de planning en het budget. Altijd met het oog op duurzame en veilige oplossingen. Dat biedt ook kansen voor uw reputatie naar buiten.

Meer weten over sloopmanagement?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienst sloopmanagement? Bekijk de folder of neem direct contact met ons op.

RPS_sloopmanagement-3
RPS_sloopmanagement-3

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    * zijn verplichte velden