Sloopmanagement

Staat u voor de opgave een gebouw te slopen? RPS heeft alle disciplines in huis om u te ondersteunen bij het voorbereiden, aanbesteden en ondersteunen van sloop- en asbestsaneringsprojecten. Van strategisch advies en specialistisch onderzoek tot de dagelijkse aansturing van betrokken partijen. Zo houdt u grip op het proces en komt u niet voor verrassingen te staan.

Inzicht

De complexiteit bij het slopen van gebouwen is fors toegenomen. Uitloop in de planning of meerwerk vormt een reëel risico. Daarnaast mogen belendende percelen, omwonenden en milieu geen gevaar lopen. Om verantwoorde keuzes te maken, bieden wij u inzicht in de risico’s en kansen van uw project.

Onafhankelijke partner bij sloopprojecten

Met een gedegen voorbereiding helpen we u als een onafhankelijke partner aan een goed bestek en/of plan van aanpak voor uw sloopproject. Daarmee besteedt u het werk efficiënt aan. RPS is gecertificeerd voor het uitvoeren van vrijwel alle benodigde onderzoeken, zoals bodem, asbest, kabels- en leidingen. Ook zijn we thuis in het aanvragen van de benodigde vergunningen en meldingen voor een project.

Duurzaam

RPS begeleidt circulaire sloopprojecten vanuit de duurzame gedachte. Om tot verantwoord opdrachtgever en opdrachtnemerschap te komen onderschrijft RPS de sloopcode. Zo weet u zeker dat het slopen of renoveren van uw gebouw volgens de wettelijk gestelde regels en randvoorwaarden gebeurt.

Persoonlijk aanspreekpunt

U krijgt bij ons één vast aanspreekpunt voor het gehele traject. Een persoonlijke adviseur die vanuit de praktijk precies weet hoe de sloopmarkt opereert. Hij houdt samen met u focus op de financiële risicobeheersing en grip op de planning en het budget. Altijd met het oog op duurzame en veilige oplossingen. Dat biedt ook kansen voor uw reputatie naar buiten.

RPS_sloopmanagement-3
RPS_sloopmanagement-3

Vraag nu extra informatie of een offerte aan voor sloopmanagement

Meer weten over sloopmanagement?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienst sloopmanagement? Of wilt u simpelweg direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand offerte formulier in.

Wij streven ernaar om binnen 48-uur contact met u op te nemen aangaande uw sloopproject.

Gerelateerd nieuws

10.02.22

Circulair slopen in dynamische ruimtes

Spannend is het zeker, voor de leerlingen van het Sterrenwerk.  Want zij krijgen in 2023 een gloednieuw onderkomen. Maar niet voordat we in opdracht van de gemeente Teylingen het oude gebouw circulair ontmantelen en het terrein bouwrijp opleveren. Een uitdagend…

01.10.21

Waarde creëren uit afvalstromen

Slopen is creëren. Zeker als je de materialen en grondstoffen voor nieuwbouw uit de bestaande gebouwen haalt. In Schoonhoven begeleidt RPS de gemeente Krimpenerwaard volgens dit motto bij de circulaire ontmanteling en wederopbouw van het Schoonhovens College en sporthal De…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?