Training asbestherkenning

Speciale trainingen op het gebied van asbestherkenning en bewustwording.

Een belangrijke factor in het beheersen van asbestrisico’s is voorlichting en opleiding van gebouwgebruikers en werknemers. RPS verzorgt speciale trainingen op het gebied van asbestherkenning en bewustwording. Dit kan zowel in workshops als incompany.

Michiel Hillemans

Asbestherkenning

Komt u mogelijk in aanraking met asbest? In deze training leert u niet alleen hoe u een groot aantal asbesthoudende en asbestverdachte materialen kunt herkennen. Ook krijgt u alle ins en outs over het veilig werken. In een omgeving waar asbest is toegepast.

Voor wie?

Medewerkers van woningbouwverenigingen, bouw- en woningtoezicht, afval- en puinverwerkingsbedrijven, onderhoudsmonteurs en medewerkers in de bouw.

Wat kunt u verwachten?

In de training gaan we onder meer in op de belangrijkste soorten asbest en de toepassing daarvan. Ook kijken we naar de wettelijke voorschriften en het gebruik van verschillende persoonsbeschermingsmiddelen. Verder komen de analyses die een rol spelen bij asbestsanering ter sprake. En de technieken en apparatuur die worden gebruikt bij asbestverwijdering.

Certificaat

U ontvangt na afloop een deelnamecertificaat.

Prijs

Op aanvraag.

Aantal personen

8 - 18 deelnemers.

RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk onze disclaimer.