Digispectie

In het kader van de zorgplicht moeten uw waterkeringen op orde zijn. Digispectie is dé tool voor het digitaal en uniform vastleggen van waargenomen schade aan waterkeringen. Onze specialisten ondersteunen u niet alleen bij het operationeel maken van de toepassing. Ook helpen we u bij het succesvol inbedden van Digispectie binnen uw organisatie.

Landelijke schadeparameterlijst

Digispectie bestaat uit een veld- en deskapplicatie in combinatie met een webapplicatie met foto’s. Met de toepassing legt u schades aan keringen vast op basis van een landelijke schadeparameterlijst. Een desktopapplicatie in Arcgis beheert en analyseert de inspectieresultaten. Ook zorgt deze applicatie ervoor dat u rapportages kunt genereren.

Doelgericht beheer

Onze specialisten staan aan de basis van de ontwikkeling van Digispectie en beheren de applicatie. Vanuit die kennis ondersteunen we u niet alleen bij de technische invulling. Ook besteden we aandacht aan het werken met de applicatie en geven we trainingen. Altijd vanuit de visie dat de toepassing binnen uw organisatie een middel en geen doel op zich wordt.

Smartphone

Bij het verder ontwikkelen van Digispectie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, innovatie oplossingen. Zo hebben onze specialisten onlangs een app voor smartphone’s ontwikkeld. Een toepassing die volledig gebaseerd is op de inhoudelijke uitgangspunten van Digispectie. Daarmee bent u op de toekomst voorbereid.

aanvullende informatie

DigispectieDigigids

rps-digispectie-2
rps-digispectie-2

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?