RPS Nederland lanceert nieuwe jobwebsite

Vanaf vandaag verwelkomt RPS werkzoekenden op haar geheel vernieuwde jobsite. Deze lancering markeert een belangrijke stap in onze strategie om onze positie op de arbeidsmarkt verder te versterken en om de bezoekers een inkijkje te geven in hoe het werken bij RPS is.

18 juni 2024 | 1 min leestijd

Sterkere positie op de arbeidsmarkt


De nieuwe website is ontworpen met een fris en modern design, gecombineerd met een vereenvoudigde navigatie. Tijdens de ontwerpfase stonden eenvoud en toegankelijkheid centraal, waardoor de website snel en gebruiksvriendelijk is, en ook beter door zoekmachines geïndexeerd kan worden. Bezoekers kunnen nu informatie vinden over bijvoorbeeld openstaande vacatures, de bedrijfscultuur, en de voordelen van het werken bij RPS.

Met deze verbeteringen willen we een breder publiek bereiken en potentiële kandidaten aantrekken door hen een duidelijk beeld te geven van de diverse carrièremogelijkheden bij RPS. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, op onze nieuwe jobsite vind je uitgebreide informatie die je kan helpen bij je volgende carrièrestap.

Benieuwd naar het resultaat? Neem snel een kijkje op onze nieuwe jobsite en ontdek wat RPS jou te bieden heeft.

RPS-nieuws-nieuwe-jobsite