Energie en duurzaamheid

Duurzaamheid en energiebesparing. Het zijn thema’s die niet meer weg te denken zijn binnen het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Wij helpen u graag met de juiste inzichten, plannen en concrete aanpak. Van Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP) en energieprestatieadvies tot aan het opstellen en registreren van het energielabel. Gaat u met ons voor vitaler vastgoed?

Specialisaties

Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP)

Met een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP) bespaart u kosten en verhoogt u de waarde van uw vastgoed. Onze gecertifieerde adviseur helpen u niet alleen bij het opstellen ervan. Ook adviseren we u in de te nemen maatregelen en financiële gevolgen. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide dienstenpagina over Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan.

Energielabel

Met een energielabel toont u aan wat de energieprestatie van uw gebouw zijn. En welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn. Onze gecertificeerde energieprestatie-adviseurs helpen u zowel bij het opstellen als registreren van het energielabel.

Ben wel snel. Want wist u dat voor één op de 10 kantoorpanden van 100 m2 of groter een gedwongen sluiting dreigt? Zij voldoen (nog) niet aan de nieuwe regeling die vanaf 1 januari 2023 een verplicht energielabel C eist. Onze adviseurs brengen in kaart of deze verplichting ook voor u geldt en wat er nodig is voor het opstellen van een energielabel C.

Energieprestatieadvies

Met het energielabel krijgt u kaders voor de energieprestaties van uw vastgoed. Maar hoe interpreteert u een energieprestatieadvies (EPA)? En hoe brengt u deze concreet tot uitvoering? Wat is voor uw organisatie echt van belang? Zijn er nog andere opties aanwezig? Een energieprestatieadvies geeft inzicht in de duurzame bouwkundige en installatietechnische verbeteringen van uw vastgoed.

Onze gecertificeerde adviseurs kijken met u naar nut en noodzaak. Om vervolgens met een concreet stappenplan de energiebesparing binnen uw vastgoed in te vullen. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide dienstenpagina over energieprestatieadvies.

RPS Energielabel opsteller voor kantoren, scholen en al het overige vastgoed
RPS Energielabel opsteller voor kantoren, scholen en al het overige vastgoed

Gerelateerd nieuws

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?