Inrichting stedelijk gebied

Het stedelijk gebied is een dynamische omgeving. Er zijn voortdurend ruimtelijke ontwikkelingen aan de orde. Nieuwe bouwmassa’s ontstaan, openbare ruimtes worden opnieuw ingericht. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan gebiedsplannen waarin het leefbaar en bruikbaar houden van de openbare ruimte centraal staan.

Werkwijze

Om uw projectdoelen te realiseren en daarop te sturen, staat samenwerken binnen onze werkwijze centraal. We sturen erop aan uw (toekomstige) beheerder(s) vroegtijdig bij het project te betrekken. Uit ervaring is gebleken dat een persoonlijke benadering project-teamleden enthousiasmeert. Alle gebiedskennis, ervaringen en wensen komen snel samen en brengen we van denken naar doen.

Integrale aanpak

Een duurzame inrichting vraagt om een aanpak waarbij meerdere disciplines samenkomen. Binnen RPS werken verschillende onderdelen samen voor openbare ruime, vastgoed, veiligheid en gezondheid. Daardoor zijn we ook voor u in staat een stap verder te denken. Dit doen wij door aan de voorzijde breed te inventariseren naar belanghebbenden en raakvlakken en deze vervolgens te vertalen in meerwaarde voor uw project.

Beheer en duurzaamheid

Bij het inrichten van stedelijk gebied bieden wij ondersteuning in een breed spectrum. Van kleine ontwerpen tot het integraal opstellen van complexe inrichtingsprojecten.

  • (Her)inrichting straat, woonwijk of bedrijventerrein
  • Reconstructie infrastructuur
  • Raming inrichting en toekomstig beheer
  • Nieuwbouwprojecten
  • Advies duurzaamheid openbare ruimte

Gerelateerd nieuws

21.04.20

Hoe moeten we omgaan met de stikstofcrisis?

Ondanks de coronacrisis komt het kabinet binnenkort met een miljardenplan om de stikstofcrisis aan te pakken en de natuur te versterken. Hoe nu verder?  We zetten de feiten op een rij en geven voorzetten voor een doeltreffend vervolg. Wat is…

17.11.22

Virtual Reality geeft bewonersparticipatie nieuwe dimensie

Virtual Reality (VR) is al lang niet alleen maar voorbehouden aan de gaming-industrie. In de gemeente Gooise Meren maken de inwoners hiermee zelfs alvast kennis met hun nieuwe winkelstraat, waarvan de inkt van het definitief ontwerp nog niet is opgedroogd. Met…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?