Geo-informatie

Efficiënte en economische projectontwikkeling en assetmanagement vereisen, in toenemende mate, het gebruik van vele (geo)databronnen met een enorme diversiteit.

Een multidisciplinair projectteam werkt alleen dan optimaal als het de vereiste geodata tijd- en plaatsonafhankelijk kan raadplegen en bewerken. 

De geo-professionals binnen het team Landmeten en Geo-informatie hebben voor hun externe en interne klanten een uniek data-concept ontwikkeld dat te allen tijde toegang biedt tot alle relevante geodata.

Jurgen Slijkerman

Operationeel directeur

Subdiensten

Geo-Info

Het team Geo-informatie is verantwoordelijk voor de ontsluiting en verrijking van een betrouwbare dataset. Advisering speelt hierin een belangrijke rol. Welke informatie moet waar worden ontsloten, wie mag wat doen en hoe wordt dit allemaal geregeld.

Geo-ICT

Het team Geo-ICT zorgt ervoor dat er binnen RPS een solide ArcGIS-platform 24/7 operationeel is voor alle GIS-gebruikers, zowel voor intern als extern gebruik. Samen met het team Geo-informatie wordt elke configuratie als maatwerk optimaal ingericht voor een zo efficiënt mogelijk gebruik. Samen met de opdrachtgever zullen onze specialisten de uitwisseling van geodata op een verantwoorde en veilige manier bewerkstelligen. Gebruikersrechten en toegang worden hier strak geregeld.
RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk ons Privacy en Cookiebeleid.