Geo-informatie

Efficiënte en economische projectontwikkeling en assetmanagement vereisen, in toenemende mate, het gebruik van vele (geo)databronnen met een enorme diversiteit.

Een multidisciplinair projectteam werkt alleen dan optimaal als het de vereiste geodata tijd- en plaatsonafhankelijk kan raadplegen en bewerken.

De geo-professionals binnen het team Landmeten en Geo-informatie hebben voor hun externe en interne klanten een uniek data-concept ontwikkeld dat te allen tijde toegang biedt tot alle relevante geodata.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
  * zijn verplichte velden

  Gerelateerd nieuws

  09.04.20

  Wat is de beste plek voor natuurvriendelijke oevers?

  Vanuit een geografisch informatiesysteem in één oogopslag zien of een perceel geschikt is voor natuurvriendelijke oevers. Dat bespaart veel uitzoekwerk. Maar hoe verzamel en benut je die data het best? GIS-specialist Lucien Aspeling van RPS vindt voor Waterschap Rivierenland de…

  15.10.20

  Samenwerking met waterschappen krijgt impuls door Carlson-methode

  Steeds meer waterschappen stappen over naar de Carlson-methodiek om data in te winnen voor het beheer van hun assets. Ook RPS heeft begin 2020 geïnvesteerd in deze soft- en hardware. Het maakt de samenwerking succesvoller, met snellere doorlooptijden en kleinere…