Infra

Bent u op zoek naar een maatvoerder voor uw project? Dan bent u bij RPS aan het juiste adres. Van het maken van een betrouwbare meetkundige grondslag, detailmaatvoering op lokale wegen, input voor machinebesturing, tot hoofdmaatvoering op grote integrale snelwegprojecten. Voor ons is geen klus vreemd. Wij zorgen voor inzicht en overzicht. Op die manier houdt u grip op uw project!

 

Nauwkeurig maatvoeren als specialiteit

RPS is marktleider op het gebied van DTB/KernGIS en heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het huidige opleverdossier van Rijkswaterstaat. Volledig en foutloos leveren is één van onze kwaliteiten. Onze maatvoerders weten uit jarenlange ervaring dat nauwkeurigheid voorop staat. Met de nieuwste apparatuur en ervaring zijn zij in staat uw project succesvol te begeleiden en coördineren.

Uw ervaren maatvoerder voor de wegenbouw

RPS is uw partner voor maatvoering in de wegenbouw. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om elk project aan te pakken. Projecten groot of klein. Onze maatvoerders gaan elke uitdaging aan. In samenspraak met u als opdrachtgever verzorgen wij de complete maatvoering.

Bekijk onze nieuwste techniek, de TinyRobot

Onze nieuwste techniek is de TinyMobileRobot. De robot wordt ingezet om snel wegmarkeringen en stuurlijnen uit te zetten. RPS is in Nederland één van de eerste gebruikers en staat in nauw contact met de ontwikkelaar. Nieuwe ontwikkelingen worden door ons als eerste in de praktijk getest.

 

maatvoeren infra rps
maatvoeren infra rps

Maatvoeren zit in ons bloed

Onze maatvoerders komen graag met u in contact en adviseren u graag bij uw vraagstuk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op of vraag direct uw offerte aan!

Gerelateerd nieuws

24.01.19

Passen en meten in Transwijk

Uitdagende maatvoering voor ondergrondse busbaan Werken aan een betere infrastructuur in hartje Utrecht. Als hoofdmaatvoerder geeft Lars Suchý van RPS richting aan de vrije busbaan door Transwijk. Gevarieerd en nuttig werk voor mens en milieu. “Hi Marc, hoe staat het…

14.09.23

GRIP ondersteunt ProRail bij juiste dataspoor

ProRail houdt Nederland in beweging. Als beheerder van ons uitgestrekte spoorwegnet van 7000 kilometer bedient zij elke dag meer dan 1 miljoen reizigers met meer dan 6500 treinritten. Om een soepele operatie te blijven waarborgen, slaat ProRail de handen ineen…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?